Om Mette

 
Jeg er uddannet i følgende:
Healing – Reiki healing 1-2-3 (Reiki-mester) – Spirituel healing – Engle healing – Karmisk healing – Epigenetisk healing (slægten) – Traume healing – Healing af kræftramte – Healing af indre barn – Dyrehealing

Clairvoyance  – Clairvoyant rådgiver

Mentor – Spirituel mentor

Medieskab – Medieskab/afdødekontakt med dyr og mennesker – Husrensning

Telepati – Dyrekommunikation

Tankefeltterapeut – Tankefeltterapi/EFT

Jeg underviser og holder kurser – Se mere i “Kalenderen” på forsiden af min hjemmeside.

Jeg er RAB-healer (registreret alternativ behandler) og Reiki-mester.

“Hjemme” er bare bedst!

Som barn og ung, følte jeg mig aldrig rigtig ”hjemme” nogen steder. Der var altid, en følelse af at være udenfor, utryg og rodløs (uden grund), og jeg husker, at de følelser altid har fulgt mig.

Ofte var jeg ked af det, og kæmpede med en indre forkerthedsfølelse.

Jeg var verdensmester i maskespil, og i at holde mine følelser i skak – Benhårdt arbejde 24/7.

Jeg tiltrak mere og mere negativ energi i mit liv, som svigt, stress og sygdomme.

Da jeg var først i 30’erne, og med 3 små børn, mistede jeg den person som jeg altid har følt mig allermest “hjemme” hos, og “hjemme” med – Jeg mistede min højt elskede farmor, Solveig.

I samme periode var jeg blevet syg med en kræftsygdom og jeg savnede min farmor, rigtig meget.

Den dag jeg var blevet opereret for kræft, og lå i min hospitalsseng efter opvågning, bad jeg i mit indre, min farmor om at støtte og hjælpe mig, for jeg havde virkelig brug for hende. Min sjæl savnede hende enormt.

Ind ad døren, storsmilende og med en rolig gang, kom en lysende, strålende sygeplejerske. En af disse mennesker man bare bliver draget af, tiltrukket af, og bliver lidt forelsket i, fordi deres nærvær er så intenst og varmt og dejligt.

Hun sagde:

Hej jeg hedder “Solveig”, og jeg skal passe på dig!

.….. Jeg tror på mirakler.

Det blev starten på rejsen tilbage til MIG – Det var tid til at finde ”hjem”.

At sige tydeligt; Ja tak, til hele mig (hermed også mit spirituelle jeg), blev nu meget vigtigt for mig. Først skulle der luges ud og ryddes op. Alt skulle sorteres og puttes i kasser – Der var så meget i mit indre, og i mine ydre rammer, der skulle tages stilling til.

Et stort slæb, men et givtigt arbejde, hvor jeg er blevet meget klogere på mig selv, på min smag og på mine behov.

Jeg fortsætter. Jeg elsker det indre arbejde og jeg bliver aldrig færdig, men arbejdet bliver mindre knoklende og mere nydelsesfuldt.

Hver gang jeg frigiver og slipper noget gammelt, bliver der plads til noget nyt, og jeg frydes over løbende at mærke og føle mine behov, og jeg indretter og justerer mit ”hjem” så det føles godt og trygt for mig.

Når jeg bliver trist, frustreret og ked af det, over de mindste ting og ikke kan se løsninger og muligheder, ved jeg nu at jeg er kommet for langt væk fra mig selv igen. – Så må jeg justerer, lytte til mig selv, mærke hvad jeg har brug for og  mærke hvad jeg har lyst til.

Opskriften er:

Hvile, heale og lytte til min egen indre stemme.

For mig er ”hjem” når jeg er på plads, i mig selv, med mig selv, i ro og balance. Når jeg gør det som nærer mig allermest, som jeg elsker allermest, og når jeg er omgivet af dem jeg elsker.

Alt er energi, jeg er energi, jeg er vibrerende, jeg lever og jeg vil mærke, at jeg lever.

Jeg er, hvor jeg er lige nu, lige her – HJEMME!

 
Mette Sandberg

Jeg er midt i livet, mor og hustru, autodidakt kunstner og spirituel rådgiver.

Gennem de sidste 18 år har jeg suppleret mine stærke healende og clairvoyante evner, og min praktiske erfaring som spirituel rådgiver med uddannelser inden for bl.a. healing, clairvoyance, afdødekontakt, spirituel mentoring og Tankefeltterapi/EFT. 

Herhjemme, inspireres jeg af bl.a Marzcia Techau, som jeg alle er uddannet hos. Marzcia fungerer som min mentor og underviser.

I flere år har jeg arbejdet i det private- og offentlige sundhedsvæsen, og jeg arbejder ivrigt (med Marzcia Techau og en gruppe healere, langt de fleste med en sundhedsfaglig baggrund), på at fremme healing i sundhedsvæsnet og integrere healing som hjælp til mental- og fysisk sundhed i hverdagen.

At få healing etableret i det danske sundhedsvæsenet, som et naturligt supplement til vores øvrige behandlingstilbud.

Jeg er RAB-healer, (Registreret alternativ behandler).

Jeg ser mig selv som en slags ”fødselshjælper” i følelsesforløsninger.

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, med at finde frihed og ro til at være den bedste udgave af dig selv, i dig selv, med dig selv – Helt i FLOW!

En session hos mig er i 100% fortrolighed, tillid og kærlighed.

Kærlig hilsen

Mette