Healing

Klik på billede og læs interview

 
Hvad er der, med mig?

Du ved ikke helt, hvad der er ”galt”, men du føler måske, at du ikke er helt dig selv. – Der MÅ være noget mere, og bedre end det du føler nu. Måske er du træt, trist, modløs og kan bare ikke finde ro. 

Du har måske fysiske- eller psykiske problemer, som du kæmper med, og har måske alt for længe overhørt dine følelser og din krops signaler. Du ved måske ikke, hvad du skal gøre ved det, eller hvordan du kommer videre.

Du længes efter muligheder, håb og lys.

Du ønsker at forkæle dig selv, komme tilbage til dig selv og finde ud af hvordan det også kan føles at være dig i en endnu bedre version af dig:  Gladere, mere fri, lettere og godt tilpas. – Endnu mere i flow!

Healing kan hjælpe dig med at komme tilbage til din naturlige ”helhed”. – Tilbage til balance, sundhed og harmoni i sind, krop og sjæl.

Formålet med healingen er at genskabe kroppens og sindets naturlige flow-tilstand, så blokeringer kan opløses, mindskes eller helt forsvinde.

Nogle af gevinsterne er, at du kan komme tættere på dit livsformål, opleve større synkronitet mellem krop, sind og sjæl, øge din indre styrke og få en udvidelse af din bevidsthed.

Først får du afkodet dine psykiske eller fysiske blokeringer via en kort clairvoyantisk samtale. Dernæst modtager du healing, og til sidst gennemgår jeg healingen med dig. “Hvad oplevede du, og hvad oplevede jeg”, hvilke blokeringer er der arbejdet med og hvilke ressourcer er du nu i stand til at lukke mere ind i dit liv.

Som healer er jeg god til at mærke følelser og stemninger, og mærke hvad der rør sig i dig. Jeg mærker hvor jeg bedst kan hjælpe dig lige nu, og hvor der skal sættes ind, så du bliver i stand til, at slippe det du er klar til.

Du vil føle dig mødt i det, der er svært. Det rum, der skabes før, under og efter healingen, giver dig mulighed for selvindsigt, bearbejdelse af følelsesmæssige svære tilstande, og giver dig den ro, indre styrke og det velbehag du har brug for. Herunder bearbejdning af chok, traumer og fysiske eller psykiske blokerede tilstande.

Hvis du bor langt væk, og ikke har mulighed for at komme eller bare føler dig bedst tilpas hjemme hos dig selv, kan en fjernhealing (healing over afstand) være løsningen for dig.

Dette foregår via telefon, Zoom eller Skype, hvor du stadig mærker nærværet, strømningerne og healingen.

I healingen kan vi bl.a arbejde med: Epigenetik (slægten), karmiske liv (dine tidligere inkarnationer), engle, afdøde, indre barn problematikker, chok og traumer.

CLAIRVOYANT HEALING

1:1 session (eller fjernhealing via telefon/Zoom/Skype)

60 minutter 1.100 kr.

90 minutter 1.400 kr.

Tilbud på 3 x 60 min. healing (betaling ved første session) – 3.000 kr.

Tilbud på 3 x 90 min. healing (betaling ved første session) – 3.900 kr.

Book en tid her