Kontakt til afdøde

Savner du nærheden fra en af dine kære?

Du savner en afdød – Savner at høre at alt er godt og måske, at få et godt råd fra en af dine afdøde.

Måske er der uafklarede spørgsmål, der spærrer for, at du kan komme videre i dit liv. Svar som du har brug for, at høre eller mærke.

En afdøde kontakt er ikke noget, du behøver at være bange for.

Det er smukt og kærligt, og det kan være meget healende.

Det kan være en forløsning at vide, at den eller dem du savner, har det godt og, at du får vished om, at de stadig følger med i dit liv på den ene eller anden måde.

Ofte bliver mine klienter forbavsede over, at der er så meget kærlig humor i den åndelige verden. Den afdøde er ikke ked af at være gået bort, men kan være ked af, at du som pårørende sørger dybt, eller er ked af at der var ting som afdøde ikke fik gjort eller sagt i levende live.

Den afdøde vil ofte vise sig fra sin bedste side, nogle gange i sin bedste alder.

Den afdøde ønsker at formidle kærlighed eller budskaber til dig, så du heler og kommer videre i dit liv uden, at sorgen bliver en byrde. Ofte føles der lettelse og fred, efter en afdødekontakt. Den følelsesmæssige forløsning det giver dig, at mærke og høre fra afdøde, kan du tage med dig for evigt.

For mig som formidlende medie er det vigtigt at komme med beviser, så du kan ”genkende” afdøde. Derefter lader jeg healingsstrømningen fra afdøde omslutte dig og i denne strømning vil du modtage afdødes budskab.

Det er vores sjæl der længes, og det er her vi har brug for at blive mødt og omsluttet af den afdødes sjæl – Den sjæl vi savner!

AFDØDEKONTAKT

1:1 session (fremmøde eller pr. telefon/Zoom/Skype)

45-60 minutter 1.100 kr.

Book en tid her