Clairvoyance

 
Brug for et kærligt skub i den rigtige retning?

Du mangler måske overblik, støtte og klarhed.

Du ved godt,at der er noget som må ændres, men har brug for, at en anden fortæller dig det.

Clairvoyance er ”Healing med ord”.

Clairvoyance er et stærkt redskab, der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre færd.

Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden. Efter en kort intro får du sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation og råd til din videre personlige udvikling.

Min mest udtalte clairvoyante evne er min ”følesans”.

For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne.

Måske er du bare ikke glad!Måske ved du ikke hvad næste skridt er.Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det!Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder!

I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde og håb tilbage i dit liv.

Af og til kan en session afsluttes med spirituel mentoring, altså råd og forslag fra mig og ikke fra den åndelige verden.

Det er ikke altid, du er klar til at høre, hvad der bliver sagt da dit fokus måske er et andet sted. Så hvis du ønsker det kan jeg optage sittingen for dig til senere brug – Bare sig til!

CLAIRVOYANCE

1:1 session (eller som Skype/Zoom/telefon)

60 minutter 1.1.00 kr.

90 minutter 1.400 kr.

Par clairvoyance 90 minutter 1.800 kr.

Book en tid her

VÆRSGO - Foldere fra Clairvoyant Foreningen