Interview med healer Mette Sandberg

Healer-Ringen

4. juli 2018 

Interview med healer Mette Sandberg fra Hørsholm

Nu er det igen tid til et interview med en af Healer-Ringens dygtige healere Mette Sandberg fra Hørsholm. Healer-Ringens andre dygtige healere finder du på www.healer-ringen.dk

1. Du arbejder jo med healing. Hvad er det, du præcis kan på det område?

Jeg har en veludviklet sans for clairvoyance og for at “se tilbage i tiden”, både i dette liv og i tidligere liv. Min kombination af dette gør, at jeg er skarp til at finde “PUNKTET” og roden der skal arbejdes med, det der trigger dig i dag og gør at du sidder fast eller ikke kommer videre.

2. Kombinerer du healing med andre ting i din klinik? Og i givet fald med hvad?

“Bevidstheds-behandlinger”, altså behandlinger hvor alt er tilladt og alt er muligt, holder jeg meget af.

Her kombinerer jeg clairvoyancen med healingen og med spirituel mentoring. Det gør behandligen til en helhed der er nem at forholde sig til, nem at forstå og nem at mærke.

3. Hvordan foregår en session typisk hos dig?

En healingsession kan foregå således: Klienten har et fysisk, psykisk og/eller et mentalt problem som han/hun gerne vil arbejde på.

Jeg stiller ind på problemet og mens klienten snakker, mærker jeg hvordan det er at være klienten. Så snakker vi om det jeg mærker og når dette er genkendt, ofte med tårer fordi klienten føler sig mødt, set og forstået, er det tid til at arbejde på briksen. Her går healingen i gang, og jeg bruger de redskaber jeg har, og følger healingens vej.

Ofte er der besøg af afdøde, guider og andre som kan bidrage til en fuldendt healing for klienten.

Efter endt healing sørger jeg for at klienten er godt groundet og på plads, og så tager vi en snak. Hvordan var det for klienten, oplevelser, stemninger, følelser – Hvordan oplevede jeg healingen og hvad har den bidraget med, forløst og healet, og hvordan ser klientens liv ud fremover.

4. Hvem er du allerbedst til at hjælpe?

Jeg er godt rustet til hjælpe kræftpatienter og personer med sygdom og traumer.

Derudover hjælper jeg børn og gravide mødre, stressede gymnasieelever og mennesker som er midt i livet.

Ældre og døende, har meget glæde af mine behandlinger, og ofte snakker vi om døden og livet efter. Denne kategori af klienter har ofte brug for at slippe det gamle og være trygge ved det som kommer.

5. Hvad er det især, du elsker ved dit arbejde?

Jeg ELSKER den menneskelige kontakt, healingsenergien og de forløsende tårer og de smil der kommer, når klienten føler sig KLOGERE, MERE HEL, ROLIGERE OG FREDFYLDT. Er der noget skønnere end at sige farvel til et menneske som er i stand til at tage næste skridt i retning af et bedre liv.

6. Andet, du gerne vil tilføje?

Alt er energi og jo bedre energi vi har, jo bedre mennesker kan vi være, og jo gladere er vi. Jeg vil gøre mit til, at healing bliver endnu et godt supplement til Danmarks øvrige behandlingstilbud.

Mettes hjemmeside www.flow-mentor.dk